Monday, March 14, 2016

Sheikh Zayed Mosque, Abu Dhabi

Assalamualaikum..

Hai kengkawan, eh ada lagi ke kawan aku dekat sini..
Kan ke dah sangat lama aku tak bukak blog ni.. Huuu..

Kecenderungan memikirkan masalah yang tidak sepatutnya difikirkan membuat hidup menjadi huru hara sebentar..
Haihhh..

Dan melarikan diri dari masalah yang tak sepatutnya, telah membawa aku menjejakkan kaki ke sini..

Dah hampir 3 minggu balik dari vacation yang pendek tu saja..
Cuti tak banyak, tak payah berangan nak cuti lama-lama, tahu yani?!

Baik-baik.. 
Ini je yang boleh share dulu untuk entry pertama di tahun 2016..

Masjid Sheikh Zayed, di Abu Dhabi..

Jom cuci mata melihat indahnya ciptaan Allah..

Nanti aku ada waktu senggang, aku try buat entry baru masa aku bercuti di Dubai hari tu..

Oke ?

Hari kedua, lepas balik dari Ferarri World, kita singgah solat kat sini dulu..


Cantik kan... Sebelum masuk masjid ni. Siap kena scan nak masuk.. Sedih. 


Cantik kan, dah selamat masuk dalam. Besaq nau masjid ni..


Hiasan dinding dalam masjid.. Subhanallah. Cantik..


Waktu ni dah masuk maghrib dekat sana. Cantik sangat.

Oke, cukup dulu untuk entry pendek ni..

Terima kasih sudi baca..


~ Norzayani Binti Norhamshah ~