Posts

Showing posts from April, 2013

Superbike Itu Cinta

Image
Assalamualaikum...

Ehehe entri di malam hari....(eh malam ke pagi ni? gasak r,ape2 pun boleh...)
Ahem,teruja nak taip entri baru...
Dengan titlenye pula...haih3...
Memang unik sangat ni...
Kalau korang nak tau,title ni adalah tajuk novel semata-mata...
Takdak kena mengkena dengan aku yang terjatuh cinta dengan pemilik superbike ataupun yang sewaktu dengannya...

Hehe...best la tajuk novel...
Ini gara2 kak Bikash Nur Idris la ni...

Beliau post dalam fb novel ni...
Aku tengok tajuk da teruja...

Nak dijadikan cerita lepas balik dari kenduri kawin kat crocodile river,kami singgah tesco rawang...
Bhaiiiiii,apehal ada kedai buku ni?

Serius aku sangat pantang...pantang tengok kedai buku...Kedai buku Smart eh namenye adik-adik...
Al kisahnya memanglah tiada niat langsung nak membeli novel...
Tetapi jumpa pulak novel Superbike Itu Cinta...

Aku pun belek la sinopsis...
Best best best...
Haha hakikatnya aku belun baca lagi...
Jejadinya tak tau lagi best tahap berapa bintang...

Oke nama penulis i…

Bila April - Welcome Sayang!

Assalamualaikum w.b.t...

Ehe korang,tak sangka dah masuk bulan April kan...

The one of bulan yang memang aku suka tunggu dalam setiap tahun...
Kategori bulan fevrito de licious la ni...

Mana lah tak nya,ehhh alamak tiba-tiba hilang idea pulak...haihhh apa kau merepek ni bhai? cheiiitt!

Hokey,dah dapat balik idea,eh kejap lari kejap datang pulak...ahem mana lah tak nya,kebanyakan april yang selalu aku tempuh ni majoriti adalah sangat best,terutama apabila sudah mengenali si pencinta hati,semangat jiwa yang selalu ada dengan aku since 2003...

Well well well,terus terang,kawan aku memang tak ramai,dan ohhh lupa pulak nak memperkenalkan si pencinta hati...

Ehee seharusnya ialah my lovey dovey novels...

Itulah 'dia' 'kawan' aku yang sangat awesome sejak aku mula kenal since 2003...

Dan aha,first love aku itu ialah novel "Ombak Rindu",kitorang berjumpa (dating kengkonon) kat Summit Usj... Time tu aku baru form 3 bhai...ahaks!

Menggatal gila,kekecik da baca novel...…