Monday, April 8, 2013

Superbike Itu Cinta

Assalamualaikum...

Ehehe entri di malam hari....(eh malam ke pagi ni? gasak r,ape2 pun boleh...)
Ahem,teruja nak taip entri baru...
Dengan titlenye pula...haih3...
Memang unik sangat ni...
Kalau korang nak tau,title ni adalah tajuk novel semata-mata...
Takdak kena mengkena dengan aku yang terjatuh cinta dengan pemilik superbike ataupun yang sewaktu dengannya...

Hehe...best la tajuk novel...
Ini gara2 kak Bikash Nur Idris la ni...

Beliau post dalam fb novel ni...
Aku tengok tajuk da teruja...

Nak dijadikan cerita lepas balik dari kenduri kawin kat crocodile river,kami singgah tesco rawang...
Bhaiiiiii,apehal ada kedai buku ni?

Serius aku sangat pantang...pantang tengok kedai buku...Kedai buku Smart eh namenye adik-adik...
Al kisahnya memanglah tiada niat langsung nak membeli novel...
Tetapi jumpa pulak novel Superbike Itu Cinta...

Aku pun belek la sinopsis...
Best best best...
Haha hakikatnya aku belun baca lagi...
Jejadinya tak tau lagi best tahap berapa bintang...

Oke nama penulis ialah  Nia Qurratu'aini...(Maaf eh penulis,kalau sy salah eje)
Entri sesaja nak promote sebab cover novel ni chantekkk...
Dirimu buatku tertarikkkk...ewahhh...

Di sebabkan aku kekangan masa utk membaca,nanti la tetakut korang nak tunggu review novel ni (ohoiii yani,bebajet ade orang bace blog ni ke wei?)

Hehe oke tak tak...pada yang baca sepenuhnya lah kan...
Tengok gmbar cover novel and novel je la eh...

G pun bateri fon aku da nak abes ni...

Selamat mencari masa nak membaca untuk aku...
Selamat membaca untuk korang...(yang dah ada)
Selamat mencari untuk korang...(yang tak ada lagi)
Oke korang take care...

Terima kasih baca entri ni...

Wasalam...
A lot of love,
Niyaz Arumi_Anything About You
1.21AM
8 April 2013




2 comments:

  1. dear..terima kasih sebab pegang,belek,beli n baca Superbike Itu Cinta..
    Selamat menyusuri zon cinta Wafi & AD.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sama2...
      semoga akan sentiasa sukses dlm kerjaya...
      saranghae cik Nia Qurratun Aini...
      All the best to u... :)

      Delete