Posts

Showing posts from October, 2016

Tahniah Pishu !!! #UTM57thConvocation

Image
Memandangkan hari ini adalah hari terakhir dalam bulan oktober untuk tahun 2016 ini, so kita up satu entry..

This is for u pishu..

Tahniah di atas kejayaan yang diraih, akhirnya dah konvo kan?

Tiba-tiba nak throwback zezaman kau kecik dulu-dulu, bukan main pening kepala ibu dengan ayah, campur dengan pening kepala kitorang adik beradik..

Kau bukanlah adik yang nakal or something yang etc.
Cuma sifat kau yang terlalu 'selesa' buat ibu lah seharusnya pening kepala..

I just can't imagine, kalau zaman sekarang ni, umur 9 tahun baru tahu membaca..
Allahu.. * with this, i realize, kita usaha yang termampu, tapi kalau Allah tak beri keizinan, sesuatu perkara tu, mesti takkan terjadi *

Perangai kau masa kecik zaman persekolahan, sebijik cam kakak dua orang yang atas kau.. which is me and yaya la of course kan.. Tapi takpe, kita throwback sesama kita je sudah, hahaha..

Kita waktu sekarang kalau throwback cerita depan ayah ibu, dorang gelak je lah kan.

Cuba kalau cerita tu kita buka…