Posts

Showing posts from June, 2016

Wajah Baru

Image
Wordless Tuesday..

Bismillah..
Assalamualaikum..
Sudah ku tukar 'wajah' blog ini..

Santai? Feminin? Oh, entah, belasah je..
Tak boleh handle, tetap pink. (erkk aku tak minat pink, tapi ... emm entahlah.. ^-^)


Salam 9 Ramadhan..
Moga setiap amal ibadah kita diterima Allah.
Aamiin..

Hilang

Image
Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum...
Lama tak jengah blog, baru dan nak reply komen (maaf kalau ada komen yang saya tak perasan dah reply ke belum, tapi rasanya semua dah reply) Terima kasih buat sesiapa jua yang sudi jalan-jalan singgah dekat blog ni.. Aduhai, tahun ini memang sangat pasif la saya.. Ini baru entri kedua untuk tahun 2016..
Itu yang  ada entri tu, ada kata ganti nama diri kejap 'aku' kejap kang 'saya'.. Alah, belasah je lah kan, asalkan saya selesa.. ngeh3.. Ni pun saya tulis entri baru ni, bajetlah macam ada orang nak baca.. Hahaha..
Alhamdulillah, dah masuk bulan ramadhan.. Ahlan wa sahlan ya Ramadhan..
Ramadhan kareem (korang jawab 'Allahuakram' ye) Ramadhan yang mulia, namun Allah Maha Mulia... 
Actually, this week saya banyak terima cerita yang eh 'shocked' kejap jantung. Cuba untuk bertenang, tapi fikiran tetap terganggu..
Pendek kata, susah hati sebenarnya. Tak tahu rasa nak nangis ke, nak senyum ke, nak mengeluh ke.. Ta…