Posts

Showing posts from May, 2017

Review Buku "Suamiku Dajjal - Aiman Banna"

Assalamualaikum kawan-kawan..

Haha.. ada ke kawan aku kat sini? Haha, kawan ada, tapi baca ke tak tu tak tahulah, entah.  Belasah je lah.. Kuikuikui..
Orait, entry hari ini ialah berkenaan dengan review untuk sebuah buku yang bertajuk "Suamiku Dajjal"..
* weh kejap, macam skema sangat ke aku punya ayat ni? adoi belasah je lah..* 

Pertama nya nak gak cerita, susah gak weh nak dapat buku ni. Yang aku tahu buku ni memang diterbitkan khas bermula tarikh Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2 ke 3 minggu lepas. Aku pergi tarikh 29 April, masa tu kira baru start lah pesta buku, tapi hampeh memang hari tu aku tak dapat bukunya. Sebab takde stok ke apa aku tak sure. Balik dengan hampa jugaklah, dah lah jejauh menapak naik KTM, tetiba buku dalam senarai takde. Tapi takpelah, just sabarkan hati, fikir positif je. At last, entah novel apa-apa yang aku beli masa pesta buku hari tu, yang teruknya beli sekali walau tak letak dalam list. Jammed kejap kepala dan otak aku. ^-^
Keduanya nak c…