Posts

Showing posts from September, 2016

Jangan Baca ^-^

Image
Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum w.b.t.


Heee macam nak buat ucapan je intro tu.. Haih haih lama dah sangat tak mengarut dalam ni.. rindu.. ^-^

Rasa rindu nak bercerita dalam blog, tapi selalu je takde mood la, takde idea la, malas kuasa dua puluh empat juta la... kihkih...

Pastu bila dah rindu, kang dekat dalam IG, dok mengarut tulis caption panjang-panjang..
Contohnya gambar kuih seketui, sat lagi kang, karang caption cerita macam nak tulis satu entry, satu bab dalam novel, hiperbola sangat..

Terus kang jadi camni ' ehh kau letak gambaq kuih, yang kau mengarut throwback cerita disebabkan kuih tu kau terjatuh cinta la, kau terjatuh longkang la, kau tergolek depan kucing la..' haha eh tak ke pelik ke perangai macam tu.. Adui adui...

Selalunya, kalau dalam fb ke ig ke buat gitu, orang yang membaca akan rasa 'ehhh annoying nya dia ni!', atau pun 'ehhh overnya kauu!'

So, dia jadi macam tak best.. Kalau dekat blog, orang takda komen apa-apa.. sebab bebas …