Posts

Showing posts from February, 2013

Meh,Sandar Pada Aku!

Image
Assalamualaikum...
Selamat pagi...
Selamat hari khamis...Amacam hari ni pagi ni?Ada baik kah adik manis?
Kalau tak sihat,moga cepat sehat,kalau moody,lakukanlah sesuatu yang boleh menaikkan tahap kegembiraan korg...haha...(taip gelak,tapi muke serius toye...nympah kau yani!)Oke short entri untuk hari ni...
Memandangkan hari ni last aku keje,sbelum aku 'bercuti' panjang kerana sesuatu yang tak dapat dielakkan...
Jadinya malam tadi aku tido lambat...sob sob...da banyak hari tak cukup tido...
Ngantok bhai...
Semalam tido lambat sebab 'mengsiapkan' goodies untuk kakak2 kat opis ni...alhamdulillah 3.30pagi tadi dapat jugak aku tido...
Walau kejap,tapi bermakna...tido tu kenapa best eh? (soalan poyo sgt!ngeh3)Oke oke oke,memandangkan diri tak cukup tidur,jadi aku pergi kerja dengan mood yang sangat goyang...
Oleh kerana moody dan sangat mengantuk,dan menyerlahkan muke asam kelubi (erkkk asam kelubi tu masam tak hagak,takot aku nak makan lagi...bhaha...*eh xde kene mengena!c…

Sebulan Yang Ditinggalkan

Image
Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum...

Korang sihat tak?Kalau tak sihat,jaga diri baik2,minum air masak banyak2,erm tapi kalau tak sihat yang serius,mohon lebih banyak bersabar,sesungguhnya Allah suka uji setiap hamba-Nya...

Bila kita sakit,itu tandanya kita dipilih Allah...Allah beri sakit bukan kerana Dia tak sayang,tapi Dia terlalu menyayangi kita...kena faham konsep kasih sayang dari Allah...sesungguhnya sakit itu adalah penghapus dosa-dosa kecil kita...

Jangan pernah berputus asa,oke?
Alhamdulillah,walau sudah agak lama aku tak update entri baru di blog ni,namun dengan kemudahan urusan yang Allah beri,aku dapat jugak menaip sesuatu yang baru di sini...

Kalau ada sesiapa di antara korang yang pernah baca entri aku sebelum ni,yang menceritakan tentang mak cik aku yang menghidap sakit kanser,just nak inform,dia dah pergi tinggalkan kami semua...
Allah lebih menyayangi dirinya...hari ini genap sebulan arwah meninggalkan dunia ini...pergi ke alam baqa'.
Mohon rakan-rakan p…