Saturday, June 30, 2012

Secret Song For You~

~ Secret Song For You ~


 You were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
i'll never stop thinking of you

how can i forget all that
when you're the one who make me smile
you'll always be a part of me
how i wish you were still mine

never will forget the day
how we've met and came this far
we all know we got this feeling
but somehow it has to end up here

i know it's me who said goodbye
and that's the hardest thing to do
cause you mean so much to me
and guide the truth from me to you

for all the things i've done and said
for all the hurt that i've caused you
i hope you will forgive me baby
cause that wasn't what i meant to do



:. First time dgr lagu ni,cam biase2 je...mule2 sje suke2 je ltk dlm blog ni, tp bile da dgr byk kali, ouh sgt mnyentuh perasaan la liriknye... 

:. Tapi persoalannye kat sini... sape Nur Janah Allia ni??? baek punye selongkar kat utube,dpt jumpe gak...(asalnye google utk carik lirik lagu)... not bad la suara dye, best... n lagy satu, lagu ni mmg tersangat2 best la pd aku...klu dye rakam btol2 lagu ni...kompem meletops

:. Lagu ni da lame tp aku baru je perasan kemunculannye...abes la pasni 'keep on playing' je la kat beby gemok!


:. Oke, ini dye fb http://www.facebook.com/pages/Nur-Janah-Allia-you/131403690256563 <~ silelah like kalau anda suka... (:  [orangnye kecik comey berlesung pipit...sweet la kirenye...]


Big Thanks to http://mojako88.blogspot.com/search/label/facebook <~ krane menjengah blog saudari ni lah, aku dpt carik fb Nur Janah Allia... padan pun xjumpe, da aku type 'Nur Jannah Alia' ...mmg typo la kan! Hahaha... oke2... take care~



Spread Love :
Unnie Niya_ Anything About You 123
3:36 PM

~♥~ Tahniah Kak Irma Hasmie ~♥~


~♥~ Sweetnye tgk psangan ni... harapnya pernikahan ini kekal hingga akhir hayat...smpai syurga... ~♥~



Barakallahulakuma!!! Congratulation kak Irma dan enchek suami ... kami sbg peminat sentiasa mendoakan yg terbaik utk kak Irma... moga d kurniakan putera dan puteri yg soleh solehah... amin... (:

~♥~ I wish I could have a good one, as my hubby and be the most wonderful daddy to all my children ~♥~




Spread Love :
Unnie Niya_Anything About You  123
10 Sya'ban 1433H

Distance~


~♥~ Distance does not ruin people's relationship...
 You don't have to see someone everyday to be in love... ~♥~


Spread Love :-
Unnie Niya_Anything About You

#Credit 2 fb n twittie~ o.0 mengopy je~

Another Short Entry~

Sungguh dah sangat lama xhapdet blog ni...ececey...sket je lagy da nk sthn...
Punyelah 'Rajin', smpai xsempat nk update...


Btw, this is my new one... sudah d tmbah tolak,darab bhagi... ini je satu2nye blog yg aku ade..ceh, mmg xde sape pun follow blog ni lagy,giler sedey seyh...  ='( 


Xpe2, yg pnting ape yg aku nk share dlm blog ABC 123 ni je...eyekkkk name blog pun xboley belah!


#Harapan aku, moga tiap ape yg aku share itu, akn bermanfaat... Insya Allah... (tp klu terlari landasan tu,erkk no komen erh...mintak mahap awai2 dlu...)


*Memandangkan waktu sudahlah sangat mncemburui aku...oke, Anyonghi Gaseyo~ 0.o




Spread Love ::
Unnie Niya_ Anything About You 123
Smile Always ya :)

Ustaz-Ustaz Berkata ...

~Gambar Sekadar Hiasan~



~♥~...Ustaz Azhar Idrus kata...~♥~

Jangan pikat wanita kalau anda tak bersedia cintakan dia...



~♥~...Ustaz Mohd Kazim Elias kata...~♥~


Cinta adalah perasaan yang telah dikurniakan Allah kepada setiap manusia. Kita tidak boleh halang seseorang jatuh cinta, tapi kita cuma boleh bimbing cinta itu ke arah kebaikan...





~♥~...IMAM MUDA Asyraf kata...~♥~


Cinta itu fitrah dan mencintai itu tidak salah, cinta boleh jadi salah apabila kita... mencintai seseorang sehingga lupa dan lalai terhadap ALLAH s.w.t...





~♥~...Ustaz Zamri kata...~♥~


Anda telah bersedia untuk bercouple jika niat anda memang untuk berkahwin dengan si dia demi menjaga agama dan akhlak agar sentiasa terpelihara...

Special Thanks To Kak http://www.facebook.com/helizahelmi <~ Mohon Share erh kak Ija Comey~ o.0

Spread Love ::
Unnie Niya_Anything About You  [Niyaz Arumi] 123
30 Jun 2012
3: 24 AM