Thursday, November 19, 2015

Kecelaruan Fikiran Seorang Wanita ~


Tak tahulah bila tengok gambar ni, semua wanita mempunyai pemikiran yang sama macam saya atau pun tidak. 

Bersetuju ke tidak, kita je yang tahu...


Haha, tapi rasanya 90% wanita mesti bersetuju ? 
Atau 200% wanita yang bersetuju ?

Sebab tu ada orang cakap, usus wanita ni pun tak paham dengan si wanita ini.



Yang lebih berat lagi, bila dah terlajak makan, baru menyesal sebab terlebih kuantiti.
Dalam pada menyesal tu, tak nak pulak bersenam, bakar balik kalori.
Parah sungguh!


Aduii, sesungguhnya, saya sendiri pun kurang paham dengan diri sendiri.
Sebab tu saya tak boleh nak marah kalau orang tak paham saya.

Kitakah yang seperti gambar di atas ini ?
Haah itu saya.. !


Hehehe, okebai...


~ Terima kasih, sudi baca entri ni ~

Norzayani binti Norhamshah

3 comments:

  1. Hobi makan..
    Macam mana nak kuruskan Yani..
    Bertabahlah utk kurus wanita ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu la kak...
      kekdah nya tapayah kurus la kan...

      cukup sekadar kite semua sihat... ^-^

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete