Thursday, November 1, 2012

Raya Aidiladha Kami Sefamily #Part 2~

Assalamualaikum...

Tadaaaa...
Ni sambungan entri Raya Aidiladha Kami Sefamily... yg 1 nye bley rujuk sini eh #part-1 ...
Hehehehe...
Btw xde nak merepek meraban sgt...nk smbung share gambar2 masa raya korban ary tu...
#Terima Kasih sudi baca,sudi tengok entri ni... ^-^












~oke,gambar mungkin takde lah cantik sgt...tp ini je yg ada...hehe....gambar #part2 masa hari sabtu,ada kenduri kat rumah paklong...sebab on that day birthday paklong...dan semalam tu birthday mak ibu sayer... :)

gmbr paling bawah tu adelah anak buah yg sulung dgn kwn adikku,yg aslnye dari Sabah...harapnya dia happy lah dapat beraya dengan kami semua...

kata Jay Mie, "Kenyang sangat beraya dekat sini....lain dengan dekat Sabah...."

~gambar belum tamat...ada lagi gambar yg belum di upload...

~ to be continue...

Spread Love,
Unnie Niya_Anything About You
1 November 2012/Rabu
5.53 PM
Saranghae,
NA~

No comments:

Post a Comment