Monday, October 28, 2013

Sharpie KU Sayang!




Bismillah,

Assalamualaikum.

Sharpie ku sayang berwarna-warni,
Saja mengumpul membuat koleksi,
Mari mari minah kumari,
Eh amenda pantun macam ini?


~ tengok-tengok. ;) hi,nama kami encik SHARPIE!


Korang pernah beli pen sharpie?


Aku baru saja berjinak-jinak mengumpul membuat koleksi,
Pergh kale dia perghhhh! Cantik plus sweet la kalau yang lembut-lembut tu.




Apakah kegunaan Sharpie ini?

- Al jejawaban nya ialah sebagai pemangkin semangat ketika korang menghasilkan kesenian yang tersemat di diri korang! (Wahh jawapannnn,ngeee)



ini contoh contengan yang aku buat, korang mestilah lagi kreatif dari aku, ye tak? ;)



- Sharpie banyak sangat warna yang menarik dan tertarik. Macam-macam ada. Kan. Sila tengok bawah. Eh korang nampak ke tak harganya?


haaa ni contoh sebelum aku mencampur adukkan semua warna~



Boleh dapatkan di mana?

- Boleh saja di dapatkan di kedai buku seperti Popular, Mph dan kedai buku yang lain aku kurang pasti.
- Selain kedai buku, boleh lah beli dekat Giant, di Aeon ada, kat Tesco pun pastilah ada juga,ye tak? (nanti korang boleh survey sendiri lah ya)


Berapakah harganya?

- Satu pack yang aku beli yang ada 6 batang pen itu berharga dalam lingkungan RM 11.40 - RM 12.00. Mula-mula aku beli dekat Kedai Buku Karangkraf di Tesco Setia Alam, harganya RM 11.40. Kali kedua aku beli di Popular Bookstore Aeon Bukit Tinggi Klang dengan harga RM 12.00. Kali ketiga aku beli di Giant Seksyen 13 Shah Alam dengan harga RM 11.99. Kalau harga sebatang pen ni aku pun kurang pasti harganya berapa. Huhu...


Kenapa aku beli?

- Sebab Dena Bahrin. Haha,itulah siapa suruh Dena promote banyak kali dalam IG beliau. Haaa kan aku sebagai followers tegar nya sudah terikut-ikut hobinya. Ngeee.
- Dan lagi sebab aku saja nak kumpul mengumpul sesuatu yang comel berwarna-warni.


~ini saja nak letak. ;)



~ ini mengada namanya.
~ conteng lagi kan.
 ~ heheeee. My name is Yani.



Oke dah cukuplah setakat itu tentang Sharpie ini.
Nah,boleh lah sila tengok gambar Sharpie KU sayang berserta apa yang aku conteng di kertas lukisan itu.
Dena itu kreatif, aku ni menconteng. Kalau nak tengok hasil kerja Dena, bolehlah visit IG Dena dengan nama DenaBahrin.



~ chantek kan? warna-warni.

Tiheee, padanlah aku jatuh chenta!
Sebab Sharpie itu menceriakan hari-hari ku. Chewahhh mengada!
Oke tengkiu korang, sudi baca entry ni.
Selamat mencari dan mencintai En.Sharpie!


Sincerely,
Niyaz Ayani
28 Oktober 2013




1 comment: