Tuesday, July 3, 2012

Majlis Resepsi Irma Hasmie ~

Assalamualaikum...

Terima kasih kerana sudi menjengah sebentar ke blog standard budak tadika ni... ^-^

Oryte, since ramai yg da tahu, pengacara rancangan bual bicara "Assalamualaikum" terbitan tv al-hijrah , seorang wanita yang cantik manis, bersopan santun, iaitu Kak Irma Hasmie telah selamat di ijab kabulkan dgn pilihan hatinya iaitu Reza Syah... ramai peminat yg mendoakan kebahagiaan beliau dan suami...

Alhamdulillah, seperti sedia maklum, kak Irma ni memang da sgt sweet,sgt ayu,sgt sopan sejak mengenakan hijab ni...aku slalu gak la layan rancangan "Assalamualaikum" <~(heee slalu ayah yg bukak,jd aku tumpang sekaki je la... g pun byk informasi yg ade dlm rancangan tu...tak rugi pun kalau tengok...dpt manfaat lgy...^-^)

Seperti sedia maklum, kak Irma pernah melalui saat2 getir, kepayahan yg aku kira bukan senang utk kita melalui semua tu...namun berkat kesabaran...alhamdulillah, beliau mampu tersenyum gembira dgn bahagia yg di kecapinya saat ini... benarlah kata Allah, Dia tak akan menguji seseorang itu melainkan dgn kesanggupan manusia itu sendiri...(Allah lebih tahu tahap kesanggupan kita dalam melalui sesuatu perkara)

Pada aku, kesabaran adalah tembok utama kita sbg muslim...lagi banyak kita sabar, lagi banyak manfaatnya...org kata,"mesti ada hikmah di sebalik semua yg berlaku,jd bersabarlah"...

Nah, sekarang kita mampu lihat hikmah di sebalik sesuatu kesakitan yg pernah di alami oleh kak Irma satu ketika dulu...kita pun tumpang gembira kan? Hehehe...

Oke, da byk sgt kerepek ni...sbnr, tujuan utama utk share kgembiraan Kak Irma dan suami mse majlis resepsi dorg...weeee sumpa sgt manis!!!

Cantik2 gmbr2 dpd The Kliker l Wedding & Portrait Photography !!! Tahniah guys!!!

 Kegembiraan jelas terpancar pd wajah kedua mempelai... suka3~

 Excited adik2 ni... comel~ ^-^

 Sweetnye la haiii~

 Pelamin pun cantik sgt... ^-^


 Sebahagian hantaran...rasanya dari pihak suami kak Irma kot... :) cantik kan...


Ehem3...cantikkk sgt... ^-^

 Semoga kedua mempelai, bahagia di dunia dan akhirat... amin...


 Wahh, Ustaz Don pun ada... terbaek!!! :)



 Cantik sgt2~ Sweet je tgk Hubby n Wifey ni... ^-^



Sweet kan dorg bdua... (;


p/s :: hurmm, nak tgk gmbq byk lgy, bley klik kat link 'the kliker' td eh...dan jgn lupe follow kak Irma Hasmie kat Twitter dye tau...oke, smpai d sini saje entri kali ni...tata..take care... :)

Spread Love::
Niya Unnie_Anything About You
3 Julai 2012/ 3 Sya'ban 1433H
4:51 PM
Selamat Menunaikan Solat Asar... :)







No comments:

Post a Comment