Wednesday, December 12, 2012

Cucu atok yang manja..

Assalamualaikum...

Entri ke 2 untuk hari ni...

Tarikh hari ni agak eksklusif kan,12/12/12...masing2 berebut update kat fb la twitter la dan sbgnya lah...

Hari ni besday alisya a.k.a ayong..besday cucu sulung atok...(tajuk entri nmpk cam berat sebelah kot) heee semua cucu2 atok manja dengan atok,rapat dengan atok...dari diorang kecik sampai sekarang dah besar...

Besday alisya,tapi besday girl ni kurang sehat,dye demam,cirit birit n muntah2 sejak dari hari isnin...
Ragam anak mama bila demam,masing2 nak melekat dengan mama.Semua nak dengan mama..Hari ni mama EL,esok mama kena kerja alisya sayang.

Pujuk2,suruh tidur rumah atok,mula2 tak nak,at last baru nak...

Hari ni ingat nak sambut besday dak kecik ni,tapi badmood plak dia,alahai...dah beli sebijik kek comel,kami pujuk suruh potong kek tak nak,at last atok pujuk baru nak,itu pun bertenggek atas riba atok.

Memang manja,masa aku tulis entri ni pun,atok tengah picit kaki makcik kecik ni.Bila kami demam pun ayah yang selalu picit badan,kepala. :) Jadi bukan cucu aje yang manja,anak pun!Haha...

Oklah,entri tak boleh nak meleret,nak picit pala budak kecik besday gurl ni kejap.
Terima kasih baca entri ni...take care..Wassalam.

Spread Love,
Niya Unnie_Anything About You
12/12/12 : 12 Disember 2012
23:24 PM
NA





No comments:

Post a Comment