Saturday, December 15, 2012

Happy Birthday Boyfriend!

Assalamualaikum...

Heee title entri tak boleh blah je...

Tapi memang pun,hari ni birthday my boyfie! Si encem boy,si botak dan si nakal!

His name is Aliff Mueez...si mata bulat,si mulut becok dan sgt giler dengan lori...
Semalam aku balik kerja,dia amik ouh! Hahaha teruja sgt aku bila tengok dia...Bila aku bising2 sebab da terlalu teruja,dia siap marah lagi...hahaha...tapi ada aku kesah kalau dia nak marah...:D

Dari semalam,kitorang pening melayan kerenah dia,melompat sana,melompat sini,kacau ayong dia,kacau adik dia...wahhhh stresss...

Memandangkan dia sangat minat dengan lori,maka aku dengan sebulat hati menghadiahkan hadiah seumpama itu...atok dengan wan pun bagi adiah lori...cuma acik taya bagi dia motor menan...ape pun dia mmg tersangatlah suka...

Kitorang takde celebrate pun besday dia,combine sume sekali anak mama,hujung bln ni baru sambut...masak ouh kalau 12,15 ngan 30 nak potong kek,sambut besday,lari bajet...heheeee...

Orait,takmo la celoteh panjang sangat,bukan orang suke pun kan...oke2,ni buat syarat je nk buat entri baru sempena besday my boyfriend...

Terima kasih baca entri ni...sekian...wasalam...

#sikit gambar boyfriend utk d kongsi~ o_O

Spread Love,
Niya Unnie_Anything About You
20:50PM
15 Disember 2012(15.12.12)
/ 1 Safar 1434H (01.02.34)
Saranghae
NA



No comments:

Post a Comment