Monday, December 31, 2012

HAppy BornDay Sayang!

Assalamualaikum...

Tajuk entri dah byk yg sama kan?

Haih,berapa banyak 'sayang' aku ni kan...weee maunya xbanyak sayang,anak buah ramai...depa suma tu lah 'sayang' aku...hangpa pun mesti ramai sayang kan...?

Hari ni ulangtahun kelahiran sayang yg bernama Ayuni MUsfirah atau lebih dikenali di kalangan kami sbg YunYun Tigerrr huarghhhhhhh!*garang tak*

Setahun dah yun2,jalan tekedek kedek,gigi da byk gak la...semakin suka menjerit membebel yg buat aku geram sgt dgn dia...!

Yun2 xsuke sgt dok ngan aku,sebab aku suke cubit dye,gigit dia! Aigoo,siyesss geram...*sorry syg,acik yani geram aihhh ngan nuyun..*

Yun2,acik doakan semoga satu hari nanti yun2 boleh jd anak yg solehah k (yg taat pd Allah,dgr kata mama ayah...)

Yun2 si comel acik,xmo la garang sgt,nanti ilang suara tu kalau acik jerit...hehe...

Yun2 dan (*semua anak2 acik yani) semua pun acik syang,semua pun acik da anggap mcm anak acik sendiri,acik harap anak2 acik ni satu hari nanti boleh jadi bukan sekadar ank buah,tp boleh jadi mcm ank2 acik sendiri,malah acik harap kita semua boleh jadi best buddy...*mknanya kita share suke duka sama2*

(insya Allah,i'll try to be the best aunty in the world to all my 'sayangs',jika di izinkan Allah,umur pjg)

Yun2 sayang,sorry acik yani belum beli hadiah awak,acik xtau nak bagi apa,utk ayong dgn abg chik acik da bg,utk awk je belum...kesian awak sayang...!

Yun2 sayang,acik da mengantuk..acik letih sgt...entri untuk nuyun xley nk pjg...*coming soon,Anas and Damia..*

Nuyun comey cam acik *weh perasan yani!* hehe,acik yani lovessssss u!

*Syukran baca entri ni...*xpasti lah ada ke tak yang baca,haha...3S* (",)

*Nuyun,dlm bahagia gembira dan senyum tawa,ade terselit sikit rasa sedih yg xdpt acik nak luahkan pd sesiapa,bila peluk nuyun,acik suka berbicara melalui hati...*tak betul dah acik ni kan...* nuyun doakan utk acik eh sayang...;)

Sekian,take care kwn2,wassalam... ;)

Spread Love,
Niya Unnie
30 Disember 2012
23:51PM
Saranghae,
NA

No comments:

Post a Comment